Vuxen och Arbetslivskontoret (VAK), Arbetsmarknadsenheten

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Värmdö kommun erbjuder i år ca 70 kommunala sommarjobb. Som sommarjobbare inom kommunen kan du till exempel få ett jobb inom skötsel av grönområden, på Förskola, med hamnarbete eller i ideella föreningar m.m.

För att få söka ett sommarjobb genom Värmdö Kommun måste du vara boende och folkbokförd i Värmdö och vara mellan 15-17 år gammal. Du får inte ha haft ett sommarjobb genom kommunen tidigare, detta för att så många som möjligt ska få chansen till ett kommunalt sommarjobb. Det är inte heller möjligt att få ett sommarjobb genom kommunen om du ska medverka i Rookie startup. 

Av de ca 70 platser som erbjuds är ett antal platser vikta till våra prioriterade målgrupper.

I ansökan får du välja vilken eller vilka perioder du kan jobba. Tänk på att du behöver kunna arbeta hela perioden som du anger. Vald period går inte att ändra i efterhand.
Varje period är 3 veckor och arbetet är på 30 timmar per vecka.

 

Anställningen avser
3 veckor á 30 timmar/ vecka

Period 1: 24, 25, 26
Period 2: 27, 28, 29
Period 3, 30, 31, 32

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, sommarjobb@varmdo.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 70
Sysselsättningsgrad 3 veckor á 30timmar/vecka
Ort Värmdö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/23
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-12

Tillbaka till lediga jobb